29 november 2007

Idag:
Vakna typ halv 6 (?) :S Jaja.
Gick upp, drog på mig ridkläderna,stack till matsalen för att käka frukost och sen va jag tvungen att sticka till Lotta. Hade nämligen fått fel portnyckel så jag kom inte in i går xD inte förrän grannkillen med den snygga bilen kom. Fan va pinsamt. Jaja.
Men Lotta va inte där så Fredrik, matteläraren ringde henne.
Fredrik: Ja jag har en tjej här som har fått fel portnyckel. Hon kom inte in igår..
Lotta: Jah, de måste va Kicki då.
Fredrik: Ja. Hon kom varjefall in igår kväll när nån snygg kille i en snygg bil kom som hade nyckel..
Jag: *flabbar ihjäl mig*

haha omg..

Jaja. Sen åkte man till Gångvad. Red Mio idag! :D
Alltså shit vilken härlig häst! ^^ Va fan riktigt som att sitta på en soffa xD Riktigt jävla bekväm trav och galopp :D Dock nådde jag inte runt med mina skänklar /: :P Jag har för korta ben för de första och för de andra är han lite av en tjockis nu efter att han har stått i ett antal x månader xD Men de gick skitbra :P Han blev lite stissig i slutet,. Han visste knappt vad han skulle göra så när jag försökte få honom att gå i en volt så gjorde han skänkelvikning.. Fråga mig inte varför xD jaja. Fick få in honom på en volt runt Sara sen fatta galopp. Då gick de bra.
De som är bra med honom är att man sitter verkligen nästan perfekt på honom. Och det är ett måste också om man ska nå någorlunda runt med benen >.< :P Åjå..

Efter ridningen mockade vi. Fy fan va jobbigt de va :P jag höll på med EN box i säkert 20 min xD Haha och under den tiden hade Kamilla mockat sådär 4-5 boxar O.o Fan va jag är dålig. Skäms över mig själv >.<
Men sen va de spånunderlag och det är så satans jobbigt :P
man va helt bedövad i armen efteråt.

Fan va jag ska klaga.  Men men
Efter gångvad, va det lunch. Käkade, stack till Lotta igen och fick min nykel. Stack till lägenheten och bytade om och hämtade böcker. Hade gröna k.
Palm har fått tvillingar! :D va gulligt. Så vi hade en vikarie idag och har det nu framöver tills han kommer tillbaka. Men men.
Efter skolan slutat, gick man till lägenheten igen, duschade, gjorde vid sig, läste en stund. Vid fyra stack jag och Tessan och käka på pizzerian :P Gott som fan. Man bara käka sönder sig. Pizza och friterad banan till efterrätt *dräggel*
Fan va jag kommer att ha ont i magen efter de xD jaja. Ska ändå hem imorgon.. :P
jaja. Vi va där till typ halv sju :P

Stack hem, läste, rökte och nu är jag här.. O.o
Haha. Fan vilket tråkigt liv jag har xD

jaja. babaj


28 november 2007

Idag har man vatt på studiebesök... I klippans bibliotek..?
JETESPÄNNANDE? O.o Not...
Haha jaja.
Sen hade man Gröna K som va tråk, lunch, Basmaskin och arbetsmiljö.
Sådär halvboring. Har dessutom mått så jävla dåligt hela jävla dagen.. Eller jah. Skulle väl mer säga hela veckan >.< Så himla jobbigt. Hade ingen aptit, kände riktigt att om jag åt så skulle jag säkert spy upp allt igen. <.< Så jag käkade vid frukosten och nu för en halvtimme sen. Haha fan va detta kommer att sätta sig på röven ;D
Jag får börja banta :o
Säger vi. Lär aldrig hända för jag klarar mig inte utan mat xD
Jag är sådan som äter hela tiden xD Så jag menar. Hur fan hade bara inte de gått. Typ fuskat mig igenom hela dagen. Fast sen och andra sidan är jag sån som äter lite men ofta,  så då är de ju bara till att dela upp målen i ännu mindre mål xD haha fan va illa. Lika bra att skita i att äta.. Or not.

Äe va fan. Hur jävla intressant är detta att läsa på en skala 1-10?
Noll.

Usch. Jag hoppas verkligen inte att jag blir sjuk, vilket jag nog kommer att bli för mina halsmandlar är uppsvullna, jag hostar, mål illa, skallebank osv osv.. Jah. Öhhhh..
Orkar inte vara sjuk. Det är bara så jobbigt och tråkigt. Den enda fördelen med att va sjuk är att man kan sova hur jävla mycket man vill :P Men men

Imorgon har vi ridning och gröna k.
Vill rida någon annan än Olivia nu. Har ridit henne i stort sett hela tiden sen vi började. Känner att jag vill ha någon ny. Visst det är kul att arbeta med en häst där man vet vart knapparna sitter, men vill prova någon ny. Tycker det är så jobbigt att alltid behöva arbeta ned henne och tvinga ut henne i hörnorna vid utgången. Hon ska alltid bli så himla rädd för någonting som inte finns där. Hon är knäpp..
Hade hon inte varit sådan så hade hon fan vatt min drömhäst :P Dock är hon lite gammal. Men va fan.
Men men. Vill prova rida Mio. Han är fin. Bra musklad, ser lätt ut att arbeta med, rör sig fint och jah :P
Åjå..

image3
Olivia II


Ska till väla sen. Har ingenting att göra ändå. Sen ska man väl tråka och typ sova efter det?..
Måste köpa nya cigg imorgon.
Jag borde egentligen sluta röka men jag bara velar fram och tillbaka och vet inte vilket. Dom är bra att ha ibland :P Ciggen gör en lugn när man är förbannad och ledsen. Faktiskt. Det är sant. De är något ämne som skickas ut till hjärnan som gör att man blir lugn :P
Vad jag har hört varjefall ;D Det berättade Jenny J för mig :P

Men men. Babaj

image4


27 november 2007

Jaha. har knappt en timmes rast nu så sitter i datorsalen just nu. Tidfördriv ;D
Har vatt på Gångvad idag. Jag och Carro klippte Robban. haha fan han fick panik i början men blev lite lugnare sen. Men men. Och dom har bytt ut skären på klippmaskinen (TACK OCH LOV) för sist jag klippte så lämnade den gamla skären efter sig värsta jävla ränderna :S Snyggt liksom?

Jaha.
Imorse mådde sååå jävla dåligt >.< Gud. Mådde illa innan frukosten och så jävla mycket värre efter frukosten. hade man ju druckit te, och sen mjölk. Och mjölken smakade sur, ljummen mjölk och jag trodde jag skulle spy på stället :S Oh herregud >.< Men jaja.

Flytta idag då. Stack till Expeditionen och fick nyklarna till lägenheten av internat- Lotta.
Men de blir efter Luciaträningen :P Hoppas folk kan hjälpa mig att flytta för jag har så sjukt mycket saker :S De är typ, allt jag har haft hemma är på skolan nu xD Alltså det jag använder då :P och knappt det. har nog en del jag inte använder så värst mycket på skolan också. Ska nog kanske börja ta hem lite kläder tror jag, Men sen och andra sidan blir de ju så att om jag ska iväg på fest på helgen och jag sticker dit direkt efter skolan så har jag ingenting att ha på mig :P Men what ever... Orka..
Happ.
Babaj Skriver kanske senare.


Happ.. [26 november 2007]

Har man skaffat sånt här också. Jetespännande.. ?
Åjå..

Uppdatering av helgen;
Fredag: Fikade med Simon (: De va trevligt :D Åkte hem, hade sjukt tråkigt sen tyckte Simon att jag kunde åka till honom igen och festa så jag gjorde så xD haha
Festade, folket stack hem, gick och la oss, glodde film sen sov man.
Lördag: Vaknade typ vid tre på eftermiddagen xD haha eller snarare mer gick upp. Käkade frukost, sen fick jag typ säga till mor att jag skulle stanna hos "Jenny Rosenquist" en natt till. (Jag vet. Det är fult att ljuga. Men va fan.. Vad gör man inte för att få ha ett liv.), beställde pizza, glodde på tv, drack starkglögg sen gick man och la sig vid 12 tiden :P Mys, sen decka man.
Söndag: Vakna vid öh? Vet inte.. men i alla fall, va tvungna att gå upp "tidigt" för Simon skulle repa vid ett- tiden. haha fan va kul de va :P Dom va bra, men när dom började improvicera trodde jag att jag skulle dö xD Haha Efteråt "Men de här blev ju nästan bra! Vi kan ju göra en låt av detta!" Typ.. Wtf? xD 

jaja (: Sen så åkte man hem till Simon igen. Hans familj va hemma, dom hade vatt i Halmstad tror jag från lördag till söndag. I alla fall. Vi käkade, sen skulle vi dra igen. Han skulle repa med ett annat band på Perrong 13. Tror jag att de stället heter.. Men jaja. 
Sen va jag tvungen att sticka /': 

När man kom hem så va syrran & co. hemma. Syrran va typ cp- sjuk och med henne skulle man ju dela rum med...
Haha Och idag fick man ju reda på att Simon också va sjuk så blir jag sjuk så är de först och främst han som har smittat mig >.< 
Jaja. Syrran hade tydligen legat hemma hos oss och spytt hela dagen. Skitkul liksom...
Men men.
Simon skulle ju komma och träffa mig en stund på stationen i hässleholm egentligen /: Nu kunde ju inte han bara för att han va sjuk :O Elak xD Ses väl kanske på fredag.

Idag skulle man typ egentligen flyttat till lägenhet där de bor två hästtreor. Internat- Lotta hade glömt bort det helt och hållet så de får bli imorgon -.- 
Hopp.
åjå.babaj
image2
Typ jag, Kicki.


 

Simon ;D



 


Välkommen till min nya blogg!

Kicki Gorgievska heter jag. Eller jah. Kallas.
Heter egentligen Kristina.
Om ni undrar vart mitt efternamn kommer ifrån så är de Makedonskt. Jag är med andra ord helmakedon.
Jag är 16 år, fyller år den 22 juli.
Jag går på Östra Ljungby Naturbruksgymnasium, första året. Faktiskt skitnajs här. Bor på internatet här (:
Bor för tillfälligt på "Nya Vårdan", men ska flytta tisdag den 27/11, med andra ord imorgon. Skulle egentligen flyttat idag. Ska varjefall bo i lägenhet hos två hästtreor. Men det är bara tillfälligt. Ska bara bo där till jullovet sen ska jag och Therese i min klass flytta in i egen lägenhet, okej. Egen internatlägenhet men ni fattar xD
Ska bli så skönt att få "eget". Inget jävla stök överallt, inga matrester överallt, inget störigt folk (bor med 8 personer på nya vårdan varav en är tjej som går i min klass, en är golfare och resten är bönder >.<)
jaja. Och så eget KÖK!!! :o Omg, finns nog inget bättre xD Förutom då att man har BADKAR (I hope), och att man slipper dela dass och dusch med 8 andra.
Slippa städa undan 8 personer matrester, skit osv..
OH! Längtar! :D haha
Bodde först i lägenhet med Ronja som också bor på vårdan med mig nu. Men vi va tvungna att flytta pga att två 08 skulle ha lägenheten bara för att dom har helgboende och den informationen att vår lägenhet va dubbelbokad fick ju inte vi reda på förrän veckan innan vi skulle flytta. Vadå förbannad? hade ju liksom köpt in en jäävla massa till lägenheten och vart i helvete skulle man göra av med det?
Jaja.. Orka.

Snart ny lägenhet. 1/1-2008 flyttar vi ^^

najs. Okej :babaj.
Vill du veta något så fråga :P

RSS 2.0