Kuk.

Jag har en fis på tvären. Ont i magen
Känns som att min mens precis rann ut.
Och vi har ett projekt i Praktiskt Marknadsföring som man fattar noll av.

GREAT! (Y)

-.-

Hajjs

...

Quinnie åkte idag ):
Longerade/red Mira idag. Hon var duktig.

Och jag funderar på att byta skola nu. Detta funkar inte längre.

Shalom

Jaha. Skola idag typ. "Försov" mig lite. Med andra ord så orkade jag inte gå upp ur sängen.
Hade fotografering idag. Det kändes ju lyckat?? :S Haha aja får väl se resultatet sen då (:
Annars har man inte gjort mycket. Har haft lektion om hår och kemi, färgning och grejer, åkt hem, hämtat hemnyckel och cykel på mammas jobb och sen har jag mer eller mindre bara suttit här.

Pratade med Heidi på telefon ang. Quinnie idag också. Tycker synd om henne. Ägaren till Q. har lagt över allt ansvar på Heidi och Heidi vill få iväg Quinnie snart för att hästen är inget hon vill fortsätta har kvar då hästen inte kan användas till dom ändamål Heidi är ute efter + att miljön inte funkar för hästen. Visserligen är hästen halt men hon kommer bli bra igen och där är hur många intresserade som helst, både som vill köpa eller hyra henne.
Men ägaren, Jane, verkar inte ett dugg intresserad om vad som händer för hon hör knappt av  sig till Heidi och frågar hur det är med hästen, hur det går för Heidi med att hitta intresserade. Plus att Jane inte vet vad hon ska göra; om hon ska sälja/lämna ut hästen på foder hos någon ny människa eller om hon ska slakta hästen eller om ska ta hem hästen själv.. Och Heidi får liksom inget svar på det. Och hästen ska ju helst vara iväg senast på söndag då Heidi vill få hem den nya. Så hon är lagom frustrerad och stressad då allting hon gör kretsar kring hästen. Och hennes frustration går ut över familj och annat.  Haha så när hon ringde mig så sa hon: Alltså jag måste avreagera mig lite!!!
Fy fan. Hon har gjort allt, allt som ägaren själv borde göra. Hon har fått ut  veterinär, hovslagaren kommer på torsdag (eller om det var på fredag), hon har lagt ut annons på hästen och hon har svarat på en jävla massa mail och telefonsamtal för där är faktiskt folk som vill ge hästen en chans, även om hon är halt och det innebär att hon måste vila i kanske ett halvår innan hon är fullt frisk. Men ägaren bryr sig inte.
Så jag förstår Heidi och jag lider lite med henne för hon har i princip inget liv längre, pga Quinnie.
Inget illa så. Men hon bryr sig om hästen och hon vill att hästen ska få det bra, hur det nu än slutar.
/:

Aja.
Konstiga människor existerar

Imorgon ska man ha praktik. Hoppas det blir kul.
Morsan ska komma inom och bli klippt :p haha
Great.

Ha det.

Suf och jag i väntan på att matkön skulle bli mindre xD
Det hände ju aldrig så vi trängde oss istället (Y)

Intresse = 0,1%

Satt och kollade igenom bloggar som Kissies, Kenzas osv osv osv.
Helvete vad allt ska va rosa?!
Bara ett stort fett LOL över det hela.
Håller med en kille, som faktiskt bloggar, men som jag inte minns vad han heter, men som för övrigt klankar ner totalt på sveriges toppbloggerskor, att det är ren självmord att läsa det där.
Satt faktiskt och läste Kissies(?) jävla blogg där hon skriver hur underbart det är att vara rik.
Jaha så jävla roligt för dig då, men vissa JOBBAR faktiskt och tjänar sitt levebröd, till skillnad från andra som sitter och nöter vid sin dator och skriver om sitt egentligen skittråkiga normala liv. Som dom för övrigt sitter och dokumenterar varje dag endast för att få pengar för det.
Och Kenzas. Visst, bruden är jättevacker, men vem fan orkar bry sig. Snacka om kändissyndrom när man går och gnäller över att man inte kunde vara på VMA-galan.. Och liksom?
Bull läge för dig då, men det är ingen som bryr sig. För dom som åker dit bryr sig inte för dom är där åtminstone. Dom som aldrig ens har tänkt tanken på att åka dit, bryr sig ännu mindre för 70% av dom människorna kollar antagligen inte ens på galan på TV.

Skaffa ett jobb istället.
För det är det jag ska göra. Kämpar åtminstone för det till skillnad från vissa andra.
Och min åsikt när det gäller bloggen är att man skriver den för att skriva av sig, mest för sin egen skull.  Inte för att tillfredsställa någons annans tråkiga sysslolösa vardag.


Jaja. Vidare till mitt ytterst intressanta liv.

Idag var jag hos veterinären med Bob. Han blev kastrerad och vaccinerad.
Lagom groggy nu japp.
Tycker så synd om honom. Han är som en vandrande alkis just nu xD

Så för övrigt har jag suttit hemma och vaktat katten eftersom att ingen annan kunde göra det.
Med andra ord ingen skola, utan uppvakta katten, torka spyor och kiss.
Great (Y)

Vill ut till stallet en runda nu faktiskt. Först och främst måste jag röra på mig lite och för det andra så smsa Heidi mig precis och sa att Quinnies ägare, Jane, ska hämta hem hästen snart. Så jag vill faktiskt ut till henne så ofta det går just nu. Det värsta just nu är att jag faktiskt har fastnat för hästen ):
Jaja.
Lika bra. Heidi trivs ju inte med hästen för övrigt, plus att hon letar en ny häst och det går inte så bra för henne att koncentrera sig på letandet när hon har en sjuk häst i stallet som måste tas hand om.
/:

Men ska nog ut en runda till stallet varjefall. Hörs!

Puss // Kicki

Det var ett tag sen

Sitter nu på svenskletion, med ett nytt arbete om svenska språket.
Min grupp (jag, patti och cassie) ska ha om fula ord :p haha
Ska göra en film om det :p
Ska bli kuuul. Lite annorlunda. <:

Idag vet jag inte vad som händer. mina cigg är snart slut, har bara två kvar. Och jag har inte så mycket pengar kvar >.<

Men men. I helgen ska man kanske på hästauktion i Hörby? med Heidi och några andra. Söndag ska man till Nelly först och röka vattenpipa med några andra tjejer från klassen xD Och sen ska man väl till Nilsdotter och sätta i löshår.

Måndag åker kattens kulor av :p haha skööönt.
Han har varit så störig. Hormonförändringar som fan. Gnäller konstant 24/7.
>.<

Jaja bye

HAHAHAH

Känner hur all min energi kommer fram nu faktiskt xD
Tro fan det när man har suttit på en visning (för Nak) i 6 h. xD
Där va en massa frisörtjejer från ett ex antal skolor och hälften sov xD
Tummen upp säger jag bara.
Aja det var rätt intressant det man såg. Var mest intresserad utav hur dom färgade i flera nyanser så att det faller på olika sätt osv :)

Igår var man på APU. Trivs faktiskt :D Fick färga redan första dagen.. Snarare en halvtimme efter jag hade kommit dit HAHAHAH Härligt :D men min handledare Caroline är skitball ^^ Diggar henne som fan.

Idag har jag ingen aning om vad som händer. Fett sugen på att festa men det är väl ingen fest någonstans med tanke på att det är jägers ikväll och det är där alla kommer va >.< Dessutom så har jag inte pengar /:
Men det blir fest imorgon så jag får stå ut tills dess xD

Idag träffade man Benny på centralen i Malmö ;D haha
Satt på tåget och löste korsord! (Y)
Jävla bra det gick xD
Lagom efterblivna kanske.

Oh oh! Och idag hittade jag ett HELT OÖPPNAT PACKE utanför fransuell xD haha så jävla nice. Precis lagom för jag hade inte råd till att köpa nya ;D
Sen åt man gratis thaimat med Sofia :D Fan va gott det var xD Thanks

Ahopp. Bye bye

RSS 2.0