28 Februari 2008

Men guuuud!
Nu har jag vatt konstant sjuk i typ 5 dagar. Tycks ju inte bli bättre heller -.- Annars brukar de liksom va att man är så typ "svårt" sjuk i max 3 dagar sen börjar man bli bättre och man kan sticka iväg någonstans..

Tro inte att jag är korkad eller så, men jag längtar till skolan. Saknar sällskap ffs. Hur kul är det egentligen att umgås med sina föräldrar 24/7 ?
Okej min mor är rätt kul att va med ibland ;D haha
Men ändå.

Just nu har vi Skåneveckorna på skolan. Och jag har ingen som helst aning om vad jag har.. Vet att Potatismos sa att vi hade något om A-kassan.. Man bara wtf? A-kassan?
ORKA..  O_______o
Eh jaja.

Va hos läkaren igår. Tog tester och skit, igen. Samma svar varje gång; Du har något virus.
Tack, jag vet det nu.
Men äntligen! så frågade dom mig om jag ville operera bort dom. ÄNTLIGEN!
Men jaja. Vi skulle tänka på saken för mor är så skeptisk. Dessutom skulle dom skicka en sån grej till specialisthuset i Lund eller va fan de va.. Men jaja.

Torsdag idag. Vill faktiskt till skolan som sagt. Känner mig så himla instängd.

En god nyhet. Jag har inte rökt på två dagar nu! :D
haha. Och har inte fått röka som vanligt sen jag blev sjuk :P Haha
Så kan de va ja. Tur att man hade lite cigg och att man har långt till "närmaste" kiosken där jag själv kan handla cigg :P Närmaste kiosken.. HAHA Typ andra sidan stan ;P Man kan förstå varför jag hellre slutar än att sticka dit jah.

Gud jag vill rida. Har inte ridit nu sen innan sportlovet. Hade visserligen inte fått rida denna veckan i skolan eftersom att vi har skåneveckor. Blää
Fast sen och andra sidan så hade jag kunnat ringa till Gångvad och frågat om där är nån häst ledig så att man kan sticka ner och rida så de hade ju löst sig på det sättet. Men jah...
Usch ja /:

Men jaja. Får väl va hemma denna veckan ut så får jag hoppas att jag blir bättre under helgen.

Babaj

Oh just det. Min pollerallergi har börjat komma igång också! Nyser som in i helvete hela tiden O.o
Och mina jävla knarktabletter är i skolan så jag får liksom stå ut med det -.- Jobbigt..





21 Februari 2008

Hupp.
Nu har man lov typ.

Kan väl säga såhär vad jag har gjort..
v 7
Fredag: Åkte hem till Jesper i Klippan. Hyrde film, handlade lite mat, snacka och sånt. Kollade på filmerna. Hyrde typ Pledge This, Hostel 2 och Spiderman 3. Pledge This sög :P Fan va ytlig film, omg >.<
Hostel 2 va bra, störd, riktigt sjuk men jah :P och Spiderman 3 va också bra :P Gillar den svarta dräkten bättre xD Den är mer typ porr. xD
Jaja. Vi myste lite och sånt också (;

Lördag
: Vaknade typ 7? :S Psych.. Jah, typ la och drog mig. Sen typ hände inte så mycket mer hos honom. Vi käkade frukost, kollade på tv, sen så va jag tvungen att ta tåget vid 2-tiden.
Jaja. När jag kom hem, första jag gjorde va att göra cheesecake xD Sen duschade jag, gäster kom, käkade mat, stack till stan med Tanja och Vanja och fikade på Grappa lite. Åkte tillbaka, käkade cheesecake och kakor och sånt :P Sen va man så gott som död.

Söndag:
Ehm. Minns inte så mycket. Hade sjukt tråkigt tror jag. Om jag minns rätt så stack jag till Gona på kvällen och söp xD HAHAH Fan va askalas jag va. :P Stack hem vid 11, halv 12 tiden. Va så hungrig så gjorde nudlar med fetaost i *dräggel* och sen gick jag och la mig.. Fast allt snurrade så sjukt mycket så jag spydde upp allt jag hade käkat xD haha. Nog godaste spyan ever. Smakade fortfarande nudlar och fetaost. Eftersmaken va dock inte lika god, smaka magsyra.

v 8
Måndag: Jah. Faktiskt ingen baksmälla. Mådde kanske lite illa och så men inget farligt alls.
Hade glömt mina cigg och mina vantar hos Gona. Skulle ändå träffa henne senare på dagen för att vi skulle sticka och sola i stan, men va ju lite desperat. Hon va inte tillbaka förrän vid halv 5 :P Haha fatta att jag va utan en jävla cigg på hela dagen xD Jaja. Hon kom hem, jag fick mina cigg och vantar, vi stack till stan och solade, stack hem. Sen vetifan vad jag gjorde. Jag satt typ bara hemma framför datorn som vanligt antar jag :P

Tisdag: Åkte till Center Syd idag (;
Va inne på "New Yorker". Fan så fina kläder och skor och skit och mög dom har där!! :O Billigt som fan också :D Köpte en bh och en ny plånka varjefall ^^ Behövdes. Men GUUUUUD vad jag ville ha vissa plagg xD Jaja, fick begränsa mig lite för mamma hade inte så mycket pengar >.< Får åka dit någon dag när jag har pengar.. Typ söndag? xD hehe Fast jag tror inte de blir då ens.
Jaja. Åkte vidare till Burlöv Center sen. Käkade lasange där och glass till efterrätt xD Sen kom syrran med Elena för dom skulle handla på Coop. Åkte hem till dom sen, typ surade hela dagen över något men jag vet inte vad.
Påbörjade med mitt CV. Usch ja. Sen blev jag hungrig. Köpte kines, typ fyra små rätter och sen friterad banan med glass till efterrätt ;D Najs.. Mätt som fan efter det jah.

Onsdag: Gjorde inte mycket. Tog lite halvnaken-bilder på mig själv. Sen kom KusinVitamin hit. Vi kollade på film och så. Kollade på Juno och halva Crazy Beautiful. Haha skickade en ansökan till Top Model också xD haha Mest med brist på annat. Ska bli kul och se om jag kommer inte, vilket jag tvivlar på xD Jag är för kort och jag har piercingar. Finns de fler anledningar? ;P



Torsdag: Har inte gjort ett jävla piss idag! Serriöst. Jag har bara suttit här, käkat en massa, tittat på tv och suttit här!. Usch /: Fan va illa. 
 


Btw, I'm the Hulk!

16 februari 2008

Va hos Jesper från igår till idag (;
Snygg människa, japp.. xD

Hehe. Aja trevlig kväll varjefall ;P

har inte tid att skriva mer.. O.o -.- tyvärr
babaj

10 Februari 2008

Hopp. Det var ett tag sen man skrev ja O.o

Hm.
Kan börja med att jag har sökt om till nästa termin. Vill komma in på frisör, någonstans, var som helst, bryr mig inte var bara jag kommer bort från Östra.
Hatar den skolan.
Och allt bara går neråt nu. Precis vad man behöver.
Jaja. Skitsamma, fick varjefall reda på av Jennie att de finns tydligen frisör på Sallius i Eslöv. Och eftersom att jag har studiedag imorgon och ändå ska dit och hälsa på lite folk, så ska jag leta upp ansvarig rektor och prata med honom.

Jaja.

Hmm. Gud, jag vet inte vad jag ska skriva.
O.o

What ever. Skriver en annan dag när jag kommer ihåg och om det har hänt något :P

Babaj

RSS 2.0