Told ya

10 frågor ang. vaccinationer (svininfluensa, vanlig influensa osv)

1. Var finns de slumpmässiga blindexperimenten, placebokontrollerade studierna som visar att influensavaccin är både säkra och effektiva?

Svar:
Det finns inga.


2. Var finns då den så kallade "vetenskapen" bakom tanken att influensavaccin fungerar alls?

Svar: Andra än "gruppstudier," finns det inget, och gruppstudier har vetenskapligt blivit avslöjade som värdelösa. Vetenskapligt sett finns det inte en bit ärlig bevisning för att influensavaccin fungerar överhuvudtaget.


3. Hur kan etylkvicksilver (tiomersal, ett konserveringsmedel som används i influensa vaccin) vara säkert att spruta in i kroppen när kvicksilver är en extremt giftig tungmetall?

Svar: Det är inte säkert alls. Etylkvicksilver är ett gift. Tillsammans med vaccinadjuvans förklarar det varför så många människor lider av autism eller andra försvagande neurologiska biverkningar efter att ha blivit vaccinerade.


4. Varför kommer det så många rapporter om att barn och ungdomar lider av funktionsnedsättande neurologiska sjukdomar, svullnad av hjärnan, krampanfall och till och med dör efter injicering av influensavaccin eller HPV-vaccin (humant papillomvirus)?

Svar: Eftersom vacciner är farliga. Vaccinindustrin avfärdar rutinmässigt alla sådana anmälningar, oavsett hur många som redovisas med att det beror på "en slump".


5. Varför rekommenderar inte läkare D-vitamin för influensaskydd, särskilt när det finns mycket forskning som visar att D-vitamin aktiverar immunförsvaret mycket bättre än ett vaccin?

Svar: Eftersom vitamin D inte kan patenteras och säljas som medicin.


6. Om människan behöver influensavaccin för att överleva, hur överlevde då mänskligheten förut?

Svar: människans genetiska kod är redan kopplad för att automatiskt försvara dig mot invaderande mikroorganismer (så länge du har vitamin D i kroppen).


7. Om influensavaccinet ger skydd mot influensa, varför är det då oftast just de människorna som blivit vaccinerade som blir sjuka i influensa?


Svar: Därför att de som är mest känsliga för influensa är samma personer som har en dålig adaptiv reaktion på vaccin och bygger därför upp dåligt med antikroppar. Med andra ord influensavaccin fungerar endast på människor som inte behöver dem.


8. Om influensavaccinet verkligen fungerar, varför fanns det ingen enorm ökning av dödsfall från influensa år 2004, det år då influensavaccin var en bristvara och vaccineringen minskade med 40%?

Svar: Det fanns ingen förändring i dödligheten. Du kan minska vaccinationerna till noll procent och du ser fortfarande inte någon förändring i antalet människor som dör av influensa. Det beror på influensa vaccin helt enkelt inte fungerar.


9. Hur kan influensavaccin minska dödligheten med 50% (som det hävdas)?

Svar: Det kan det inte. Ett marknadsföringstrick genom att leka med siffror.


10. Om influensavaccin fungerar så bra, varför är läkemedelsbolag och hälsovårdsmyndigheter så ovilliga att utsätta dem för vetenskaplig granskning med slumpmässiga placebokontrollerade studier?

Svar: De hävdar att sådana studier skulle vara oetiska, vad som är långt mer oetiskt är att fortsätta att injicera hundratals miljoner människor varje år med onyttiga och skadliga vacciner som inte backas upp av en tillstymmelse till ärlig bevisning.

Lönt att vaccinera sig?? Nää.. Told ya.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0